1
2

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Toon alle Less

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Toon alle Less

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

to
1
2
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Biotherm

ASSORTIMENT BIOTHERM

Vroeg in de 20e eeuw ontdekt biologe madame Jeanine Marissal een thermale bron in de Pyreneeën, in Zuid-Frankrijk. De bron blijkt plankton te bevatten, zeer geschikt voor het creëren van een gezonde huid en het verjongen van de huid. In 1952 richt zij het merk Biotherm op, alle producten bevatten diezelfde plankton. In 1952 lanceert zij tevens haar eerste drie producten: La Crème Triple-Usage, Biotherm Cure and Biomains. Biomains is een handverzorgingscrème en nog steeds te koop. Biotherm gebruikt zowel water als de natuur als uitgangspunten bij het realiseren van de producten.

Na verloop van tijd richt Biotherm zich steeds meer op bepaalde behoeftes wat betreft huidverzorging. Hydratatie van de huid is één van de speerpunten. Een voorbeeld is de eerste zonnebrandcrème, ontwikkeld in 1961, waarbij bescherming en comfort wordt gecombineerd. In 1972 komt het iconische Lait Corporel op de markt. Een hydraterende lotion met citrus-extracten. De natuurlijke barrière van de huid wordt bevorderd en de elasticiteit van de huid verbeterd.

Binnen de gezichtsverzorging zijn een aantal productenlijnen zeer succesvol. Waaronder Aquasource, diverse producten die de huid intens hydrateren. Aquasource Gel is een verfrissende gel die de huid voor 48 uur hydrateert met plankton cellulair water. Aquasource Rich Cream is een zachte hydraterende crème die de huid voedt, hydrateert en zeer comfortabel maakt. Een andere succesvolle productenlijn binnen de gezichtsverzorging is Biosource. Biosource Toner is zowel beschikbaar voor de normale huid als de droge huid. De toner kalmeert de huid, reinigt en maakt zacht. De producten van Blue Therapy gaan zichtbare tekenen van ouderdom tegen. Blue Therapy Cream is een zachte crème die veroudering van de huid tegengaat door contouren en donkere vlekjes te liften en de huid te beschermen tegen UV-stralen.

Voor het lichaam heeft Biotherm zeer diverse producten. Te starten met Eau Fraîche 48H Antiperspirant, een verzorgende roll-on deodorant die bacteriën doodt die onprettig geurtjes veroorzaken. Deo Pure Invisible Roll-On is een onzichtbare deodorant die een fris en zeker gevoel geeft. Binnen het assortiment is er een ruime keuze in producten die cellulitis tegen gaan, de huid steviger maken of beschermen tegen de zon. Maar ook aan een parfumlijn is gedacht. Bijvoorbeeld Eau Soleil is een uniek Eau de Toilette met heerlijk zomers frisse citrus-geuren.

Voor mannen is een uitgebreide aparte lijn opgezet; Biotherm Homme. 48H Day Control Protection is een spray deodorant met een unieke technologie voor een fris en droog gevoel. Dezelfde deodorant is verkrijgbaar in een 48H Day Control Protection Deodorant Stick. Bij Biotherm zijn niet alleen deodorants verkrijgbaar voor mannen, maar ook een uitgebreid assortiment in gezichts- en lichaamsverzorging, waaronder diverse anti-verouderingsproducten. Force Supreme Eye Architect Serum is daar één van. Dit krachtige oogserum vermindert  kringen, contouren, donkere vlekjes en tekenen van vermoeidheid rondom de ogen. Ook aan producten rondom scheren is gedacht, zo helpt Anti-Feu de Rasoir tegen een branderig gevoel na het scheren.

Kortom, Biotherm bevat een uitgebreid assortiment met diverse innovatieve verzorgingsproducten. Alle producten kunnen worden afgestemd op de huid en haar biologische ritme. De huid herstelt, wint aan kracht, voelt als nieuw en glanst als nooit tevoren door natuurlijke producten bestaande uit bijzonder water.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »