1
2
3

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Toon alle Less

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Per behoefte (haar)

Toon alle Less

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Toon alle Less

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Per behoefte (haar)

Toon alle Less

Prijs instellen

to
1
2
3
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Borlind

PRODUCTEN VAN ANNEMARIE BORLIND

“Wat ik niet kan eten, breng ik niet op mijn huid,” is een uitspraak van visionair Annemarie Linder die in 1959 het natuurcosmeticamerk Annemarie Borlind oprichtte. Het merk heeft een diep respect voor de natuurlijke hulpbronnen. Zo wordt er gebruik gemaakt van een ideale natuurlijke basis voor de cosmetica: zeer zacht bronwater uit de meer dan 160 meter diepe eigen bron in het Zwarte Woud. Vrij van schadelijke stoffen (zoals chloor) en andere chemicalien (zoals pesticiden of kunstmatige hormonen). Vervolgens worden krachtige natuurlijke stoffen verwerkt in innovatieve natuurcosmetica. Aantoonbaar werkzaam en veilig, zoals bevestigd door onafhankelijke testinstituten. De producten van Annemarie Borlind zijn meer dan 40 keer bekroond en als “zeer goed” beoordeeld door Stiftung Warentest en Oko-Test.

VRIJ VAN, HYPOALLERGEEN OF VEGATARISCH?

De producten van Annemarie Borlind zijn zonder dierextracten en dus vegetarisch. Er zijn ook veganistische producten in het assortiment. Sporadisch wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals bijenwas, omdat die beschikken over eigenschappen die niet te evenaren zijn. Alle producten zijn tevens vrij van parabenen en siliconen.

ANNEMARIE BORLIND KOPEN?

Voor elke leeftijd en elk huidtype zijn producten van Annemarie Borlind beschikbaar. Zowel verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam en haar, maar ook zonneproducten en make-up.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »