1
2
3

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

to
1
2
3
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Clinique

ASSORTIMENT CLINIQUE

1967, in Vogue verschijnt een artikel met de titel ‘Can Great Skin Be Created’?
Dr. Norman Orenteich en beauty-editor Carol Phillips discussiëren over het belang van een dagelijkse beauty-routine. Het trekt de aandacht van Estée Lauder, dan al een groot cosmetica-icoon. In 1968 lanceert zij Clinique, het eerste cosmeticamerk gedreven vanuit de dermatologie. Clinique wordt een ‘fragrance-free’ (ongeparfumeerd) merk. Lauder vraagt dr. Orenteich een hypoallergene gezichtscrème te ontwikkelen, waardoor feitelijk het startsein wordt gegeven voor het succes van het merk Clinique.

Cosmetica: 100% parfumvrij en getest op allergieën.  
‘’Feit: Elk product wordt 12 keer op 600 mensen getest. Zelfs als er één allergische reactie optreedt, wordt de testprocedure opnieuw opgestart.’’

Voor elke huid een geschikt product.


In 1968 wordt tevens het 3-Step Skin Care System geïntroduceerd. In drie stappen wordt de huid voorbereid op de komende dag en het aanbrengen van make-up: een reiniger, een exfoliant en een moisturizer. Voor elk  huidtype (ingedeeld in 4 types) wordt een stappenplan opgesteld, om zo de huid optimaal te kunnen verzorgen. Type 1 is de droge tot zeer droge huid, type 2 de droge tot normale huid, type 3 de vette huid en type 4 de zeer vette huid. Zo is er een Liquid Facial Soap (reiniger) voor elk huidtype, een Clarifying Lotion (exfoliant) voor elk huidtype en een Dramatically Different Moisturizing Lotion of Cream (moisturizer) voor elk huidtype. Elke huid is na het gebruik van deze producten in staat te stralen, voelt comfortabel en zacht aan en ziet er gezond uit. Het 3-Step Skin Care System wordt een eenvoudig onderdeel van de dagelijkse beauty-routine.

De make-uplijn en overige huidproducten van Clinique zijn ook parfumvrij. Diverse anti-verouderingsproducten, waaronder Repairwear geven de huid een frisse uitstraling maar voorkomen tevens verdere schade aan de huid door middel van bescherming tegen UVA en UVB stralen. Even Better Skin Tone is een productlijn die de huid tegen de zon beschermt, maar ook pigmentvlekken tegengaat en de vochtbalans van de huid optimaliseert. Andere productlijnen zoals Anti-Blemish (diverse producten tegen een onzuivere huid) en Redness Solutions (producten tegen roodheid van de huid) en Anti-Perspirant Deodorant zijn tevens een doorslaand succes bij het grote publiek.

Het merk Clinique straalt luxe en betrouwbaarheid uit, maar ook leiderschap en autoriteit op de markt van de parfumvrije cosmetica. De producten zijn innovatief, effectief, veilig en hoog van kwaliteit.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »