1
2
3

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Toon alle Less

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Toon alle Less

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

to
1
2
3
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Lancôme

ASSORTIMENT LANCÔME

Lancôme werd in 1935 opgericht door Guillaume d’Ornano en Armand Petitjean in Frankrijk. De naam Lancôme is geïnspireerd op het natuurgebied ‘Lancosme’, in het midden van Frankrijk (regio La Brenne). In het begin worden 5 luxe parfums gelanceerd. Later, in 1936, volgen huidproducten, make-up en andere cosmetica.
In 1964 wordt Lancôme onderdeel van L’Oreal. Ondanks dat oprichter Armand Petitjean ooit heeft gezegd nooit reclame te willen maken voor het merk, is dat nu wel anders. Grote supersterren als Julia Roberts, Emma Watson, Kate Winslet, Anna Hathaway en Uma Thurman vertegenwoordigen het merk in reclames op tv en in tijdschriften. Zij leggen de nadruk op de vrouwelijke luxe en elegantie van Lancôme. Het succes van Lancôme is wellicht te herleiden uit de perfecte combinatie tussen een wetenschappelijke benadering en het intuïtieve begrip van de behoeftes van de vrouw.

‘’Feit: De vrouw van Guillaume, Elisabeth d’Ornano koos de naam voor het merk.’’

Het eerste huidproduct dat in 1936 door Armand Petitjean wordt gelanceerd en nog steeds verkrijgbaar is, is Nutrix Multi-tasking Repair Cream. Nutrix is een voedende en reparerende behandeling voor de huid. Toen en nu een succes op de markt. Momenteel is de Hypnôse Mascara het best verkopende en meest bekende product. Deze mascara bevat onder andere het fameuze ingrediënt waar Lancôme patent op heeft, een bestanddeel wat de huidtextuur aanzienlijk verbetert.
Recent heeft Lancôme een nieuw serum gelanceerd met hetzelfde ingrediënt, Dreamtone. Een uniek serum dat onregelmatigheden van de huid vermindert en de huidkwaliteit optimaliseert. Dit serum is verkrijgbaar in 3 huidtinten, voor ieder wat wils. Een ander uniek en succesvol Lancôme product is Bocage deodorant, een frisse en beschermende deodorant-formule met aluminiumzout voor een zelfverzekerd gevoel. 

Lancôme benadrukt dat geluk de meest aantrekkelijke schoonheid van de vrouw kan zijn. Onze huid weerspiegelt diepe emoties en de mate van geluk. Lancôme staat voor elegantie, superieure kwaliteit en de Franse identiteit. 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »