1
2
3
4
5
6

Merken

Leeftijd

Productsoort

Per behoefte (haar)

Per behoefte (gezondheid)

Toon alle Less

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Leeftijd

Productsoort

Per behoefte (haar)

Per behoefte (gezondheid)

Toon alle Less

Prijs instellen

to

Orthica

GEADVISEERD DOOR GEZONDHEIDSPROFESSIONALS

ORTHICA KOPEN?

Al dertig jaar een merk van Nederlandse bodem. Het brede assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten laat zien waar de kracht van Orthica ligt: voedingssupplementen voor iedereen, van baby tot kind, van zwangere tot oudere. Voor elke toepassing, in de juiste dosering en veilig in gebruik.

Aminozuren
Aminozuren zijn de bouwstenen voor eiwitten. Een van de bestanddelen waaruit alle levende wezens zijn opgebouwd, is eiwit. Orthica heeft verschillende supplementen met aminozuren in het assortiment, waaronder lysine, glutamine, tryptofaan en tyrosine.

Anti-oxidanten
Antioxidanten zijn stoffen die helpen om gezonde cellen en weefsels in het lichaam te beschermen tegen vrije radicalen. Orthica biedt verschillende antioxidanten supplementen aan, zoals Co-Enzym Q10.

Mineralen
Mineralen zijn stoffen die zich in kleine hoeveelheden in onze voeding bevinden. Denk bijvoorbeeld aan magnesium en calcium, en spoorelementen, zoals ijzer en jodium.

Multivitamines
Een multivitamine of multi is een voedingssupplement waarin alle belangrijke voedingsstoffen zijn verwerkt. Een multi bestaat voornamelijk uit vitamines en mineralen. Maar er zijn ook multi’s waaraan enzymen, aminozuren, kruiden of andere voedingsstoffen zijn toegevoegd. De multivitaminen-mineralensupplementen behoren tot de basissuppletie. Hiermee worden voedingssupplementen bedoeld die je dagelijks inneemt als aanvulling op een gezonde en gevarieerde voeding. Orthica heeft voor elke leeftijd de juiste multi.

Probiotica
Probiotica zijn levensvatbare bacteriën die van nature in de darmen voorkomen. Wanneer ze in aanraking komen met water, ontwaken ze uit hun sluimertoestand en worden ze weer actief. Orthica is een betrouwbare Nederlandse aanbieder van supplementen die probiotica bevatten. Met meer dan 30 jaar wetenschappelijke ervaring en samenwerking met heel veel professionals in de gezondheidszorg. De veilige supplementen zijn goed opneembaar door het lichaam en makkelijk te gebruiken. Voorbeelden zijn: Orthiflor Basic, Orthiflor Kauw, Orthiflor Original, Orthiflor Plus, Orthiflor Sensitive, Orthiflor Protect, Orthiflor Fem, Orthiflor 50+ en Orthisept Plus.

Vetzuren / visolie
In het assortiment van Orthica vind je verschillende visolie-producten, zoals Fish EPA Max, GLA & EPA en Kabeljauwleverolie. Visolie bestaat uit de essentiële vetzuren EPA en DHA. En deze vetzuren zijn weer onderdeel van de omega-3 vetzurengroep. Vetten spelen een belangrijke rol bij vele lichaamsfuncties. Het gebruik van de juiste soort en hoeveelheid vet houdt het lichaam gezond. De essentiële vetzuren zijn onder andere belangrijk voor het goed blijven functioneren van hart en bloedvaten, een gezonde huid en een goede weerstand.

Vitamine A
Vitamine A wordt ook wel retinol genoemd en is een in vet oplosbare vitamine. Het draagt bij tot de instandhouding van een normale huid en slijmvliezen, heeft een positieve invloed op het immuunsysteem en is goed voor het gezichtsvermogen.

Vitamine B 
Vitamine B of vitamine B complex is een verzamelnaam voor acht in wateroplosbare vitaminen. Het gaat om de volgende vitaminen: B1, B2, B3, B5, B6, B11 (foliumzuur) en B12. B-vitaminen komen voor in een breed scala aan voedingsmiddelen zoals granen, groenten en zuivel. Ons lichaam is niet in staat om B-vitaminen goed op te slaan, met uitzondering van vitamine B12. Een teveel van deze vitaminen plas je gewoon uit.

Vitamine C
Vitamine C of ascorbinezuur is zonder twijfel de bekendste vitamine van alle vitaminen. Vitamine C is een wateroplosbare vitamine en ondersteunt de afweer van het lichaam en draagt bij aan de vorming van collageen dat helpt om de huid,kraakbeen en botten te verstevigen. Daarnaast is vitamine C van belang voor de bloedvaten en het behoud van sterke botten. De producten in de vitamine C groep van Orthica zijn allemaal goed te combineren met een multivitamine naar leeftijd voor de dagelijkse aanvulling.

Vitamine D
De populaire vitamine D is een in vet oplosbare vitamine. In de multivitaminen van Orthica zitten alle noodzakelijke vitaminen en mineralen, ook de in vet oplosbare. Soms is er van deze vitaminen iets extra’s nodig, bijvoorbeeld ter ondersteuning van de weerstand of voor het behoud van sterke botten. Dat geldt in bepaalde gevallen ook voor het gebruik van vitamine D.

Vitamine E
Vitamine E of tocoferol is een in vet oplosbare vitamine. In ons dagelijks eten kom je vitamine E tegen in onder andere brood, graanproducten, zonnebloemolie, dieethalvarine en -margarine, groente, fruit, noten en zaden. Vitamine E is een antioxidant ter bescherming tegen vrije radicalen en helpt lichaamscellen te beschermen tegen invloeden van buitenaf, zoals milieuverontreiniging. Daarmee draagt vitamine E bij aan het behoud van gezonde cellen en weefsels.

Vitamine K
Vitamine K1 en K2 (fylochinon en menaquinon) zijn in vet oplosbare vitaminen. Vitamine K1 draagt bij tot een normale bloedstolling en vitamine K2 ondersteunt de instandhouding van normale botten. De bekendste toepassing van deze vitamine is ongetwijfeld die bij baby’s die borstvoeding krijgen. Borstvoeding bevat te weinig vitamine K1 en daarom wordt geadviseerd om pasgeborenen tot 3 maanden dagelijks vitamine K1 bij te geven.

Speciale formules
Orthica biedt ook verschillende speciale formules zoals Energie Kuur, Weerstand kuur, Blaas support, Menopauze Protect, Glucosamine Compleet, Prena Fem, Strata Fem, Slaap Support, Bone Protect, Orthi Mucos (darmkuur), Oog Protect en Prostaat support. Voor elke voorkeur een keuze!

VRIJ VAN, VEGETARISCH/VEGANISTISCH?

Met zuivere ingrediënten, vrij van genetisch gemodificeerde ingrediënten (GMO), zonder synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen. Bepaalde producten zijn vrij van gluten, -lactose, -soja, of zijn vegetarisch of veganistisch. Voor elke voorkeur een keuze.

Klik hier om je te laten inspireren voor het juiste product dat past bij jouw levensfase!

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »