Categorieën

Merken

Leeftijd

Productsoort

Per behoefte (haar)

Prijs instellen

to

Redken

Algemene omschrijving REDKEN

Redken of Redken 5th Avenue NYC werd opgericht in 1960 door Paula Kent en Jehri Redding. Het doel van Redken is om haarproducten te produceren met een lage PH-waarde voor gevoelig haar. Ook worden er nieuwe technieken ontwikkeld die gebaseerd worden op proteïnen die het haar intens voeden. Al snel groeit Redken uit tot een succesvol bedrijf. De producten van Redken winnen aan populariteit, maar ook Paula Kent zelf. Zij wordt gezien als icoon voor de werkende vrouw en ontvangt hiervoor diverse prijzen.  

‘’Feit: in 1994 verwoest een aardbeving in Californië de gebouwen en faciliteiten van Redken. Het bedrijf verhuist naar het hoofdkwartier van L’Oreal, waar zij inmiddels onderdeel van zijn.’’

De producten van Redken zijn te verdelen in een aantal categorieën, te beginnen met de shampoos en conditioners. De Frizz Dismiss Shampoo en Conditioner beschermen het haar tegen vochtigheid, waardoor het haar niet gaat pluizen. Het haar wordt glad, zacht, glanzend en handelbaar. De Extreme Strengthening Shampoo en Conditioner bevatten een intense anti-klit formule voor beschadigd haar en helpen het haar te ont-klitten, zacht te maken en te versterken. De Color Extend Magnetics Sulfate-Free Shampoo en Conditioner versterken de haarkleur en maken het haar zachter, gladder en gevoed. De Dandruff Control Shampoo is een anti-roos shampoo voor de droge hoofdhuid en voor de haren zelf. Bevat een unieke droog/nat formule, die zowel op droog als op nat haren kan worden aangebracht.

Binnen de haarmousses, sprays en gels is de Control Addict 28 Extra High-Hold Hairspray een goedlopend en succesvol product. Het is een extra sterke anti-vochtigheid haarspray, met een werkingsduur van 24 uur. Daarnaast is er de Rewind 06 Pliable Styling Paste, een stylingwax met medium hold, het haar krijgt textuur en ondersteuning. De Guts 10 Volume Boosting Spray Foam is een spray foam die de haren natuurlijk volume geeft met medium hold, terwijl het haar natuurlijk aanvoelt.

Ook in de haarverzorging en –kuren heeft Redken een ruim assortiment. Pillow Proof Blow Dry Express Primer Spray is een zeer innovatieve beschermende spray. Bevat warmtebescherming, waardoor het haar beschermt is tegen extreme hitte (tot 450 graden). De Microflex stylane techniek creëert een "thermische deken" van flexibele siliconenhars die het haar beschermt. Het Extreme Strength Builder Hair Mask is een intense haarbehandeling; repareert, verzacht en versterkt het haar. Shot Phase Extreme Deep Treatment is een diepe behandeling voor beschadigd haar. Biedt een geconcentreerde dosis proteïnen die het haar versterken en vezels weer krachtig maken.

De producten van Redken zijn innovatief en richten zich op specifieke haartypen en zijn dan ook zeer geliefd bij zowel professionals als de reguliere consument. De producten werken altijd in het belang van de haren, werken herstellend en intens voedend.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »