Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

to
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Shiseido

ASSORTIMENT SHISEIDO

Slechts 23 jaar was de jonge apotheker Arinobu Fukuhara toen hij samen met zijn collega’s uit een marine-ziekenhuis in 1872 een westerse apotheek oprichtte in Tokyo, Japan. Er heerste onvrede over de beschikbare medicatie op de markt in die tijd. Het doel: alles gebruiken wat uit de natuur voorhanden is. Tevens de herkomst van de naam ‘Shiseido’: waardeer de deugden van de aarde, de plek waar alles en iedereen zijn oorsprong vindt.
Het eerste product van Shiseido stamt uit 1897, beter bekend als Eudermine. Een lotion, waarmee de droge huid minder droog gemaakt werd. Dit product wordt nog steeds verkocht, ware het niet met een verbeterde formule.
In 1916 opent Shiseido zijn eerste winkel. Innovatief als het merk is, zit er in die tijd al een research-lab boven de winkel, voor continue ontwikkeling van kwaliteit.
In 1959 wordt de Shiseido’s Beauty Academy in Japan opgericht. Research and Development blijft een belangrijk onderdeel van Shiseido.

‘’Feit: Eudermine heette in de volksmond ‘Shiseido’s Red Water’, vanwege de kleur. Opvallend in die tijd, omdat vrouwen vaak volledig wit geschminkt door het leven gingen.’’

Shiseido Benefiance is een huidverzorgingslijn, opgezet om tekenen van huidveroudering tegen te gaan. Benefiance Wrinkleresist 24 Balancing Enriched Softener is bijvoorbeeld een intensieve anti-verouderingslotion die de huid intens hydrateert. De Aziatische plantenextracten die in de Benefiance producten worden gebruikt gaan rimpels tegen en ontspannen de zintuigen. Benefiance Extra Creamy Cleansing Foam is één van de succesvolste zachte reinigers van Shiseido; de huid wordt gereinigd maar de vochtbalans wordt niet verstoord. Benefiance Wrinkleresist 24 Day Cream is een high-performance anti-verouderings dagcrème met tijm-extracten om de huid te beschermen tegen de afbraak van DNA door UV-stralen.

Ook voor mannen heeft Shiseido een goed lopende productenlijn. Men Moisturizing Emulsion is een krachtige emulsiecrème ontworpen om vochtverlies en huidirritaties door het scheren tegen te gaan. Men Hydrating Lotion is een frisse lotion voor een comfortabele, kalme, soepele en gezonde huid na het scheren. Alle producten hydrateren de huid, zodat de vochtbalans van de huid optimaal wordt en blijft behouden. Men Total Revitalizer Cream is een verfrissende en hydraterende crème met het innovatieve Damage Defense Complex tegen veroudering van de huid.

Perfect Hydrating BB Cream is een multifunctionele BB-crème met een make-up effect, verkrijgbaar in meerdere tinten. De crème is innovatief en beschermt tegen de zon. Pureness Mattifying Foundation is een olie-vrije poeder foundation die de zichtbaarheid van onzuiverheden aanzienlijk vermindert. De huid wordt tegen de zon beschermd en de barrièrefunctie van de huid wordt versterkt.

Bij Shiseido gaat schoonheid verder dan dat wat zichtbaar is voor het oog. Er wordt rekening gehouden met de natuur, het klimaat, licht, kleuren, de vijf zintuigen en alle andere details van het leven. Shiseido deelt schoonheid.

Bij Beautymeds.nl vindt je een groot assortiment producten van Shiseido.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »