Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Prijs instellen

to
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Yves Saint Laurent

ASSORTIMENT YVES SAINT LAURENT

Yves Saint Laurent, één van ’s werelds meest bekende fashion- en designhuizen, wordt gesticht in 1961 door Yves Saint Laurent en partner Pierre Bergé. Bekend vanwege de haute couture, opgeleid door niemand minder dan Christian Dior. Maar uiteraard ook vanwege de indrukwekkende, luxe cosmeticalijn, waarmee in 1977 gestart werd.

‘’Feit: Yves Saint Laurent gebruikt als eerste modehuis een etnisch model in modeshows, het Somalische supermodel Iman.’’

De jaren 60 en 70 zijn tevens de jaren waarin  Saint Laurent het luxe jet-set leven van Parijs in stapt. Extreem drank- en drugsgebruik levert hem veel kritiek op, maar is wellicht ook de inspiratiebron voor het succes van het goedlopende merk. De naam Yves Saint Laurent is dan ook onlosmakelijk verbonden met luxe, Parijse fashion en cosmetica.

Het make-up assortiment bevat een ruime keuze aan producten. Populair is de Volume Effet Faux Cils Mascara, een unieke mascara die het volume van de wimpers intens vergroot, kleurt en verzorgt. Daarnaast is er de goedlopende The Shock Volumizing Mascara, deze mascara bevat een rijke formule voor een zeer snelle dramatische look met intens volume. De Touche Éclat Foundation is een op te bouwen dekking met micro-circulatie voor een stralende glans. De Rouge Pure Couture lipstick is een rijke, romige lipkleur, geformuleerd met een fluweelcomplex voor een ultra eenvoudige applicatie.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »