GEZICHTSVERZORGING

Gezichtsverzorging en gezichtsreinigng voor vrouw EN man

Het gezicht maakt hoe anderen ons zien, het lichaamsdeel dat als eerste opvalt en dat wat ons uniek maakt. Maar het gezicht wordt wel het meeste blootgesteld aan zon, wind, koude, vervuiling en vrije radicalen. Je gezicht moet je dus goed beschermen, verzorgen en soms een beetje verwennen. Dat kan met een goede dagcreme of nachtcreme, een heerlijk gezichtsmasker of gezichtsserum. Besteedt ook aandacht aan het kwetsbare gebied rondom je ogen en verzorg je lippen. Of geef je schoonheid van binnenuit een boost, in de vorm van beautysupplementen. En natuurlijk mogen we de mannenhuid niet vergeten! De mannenhuid heeft namelijk andere behoeften dan de huid van een vrouw. Ook voor de man zijn er bij Beautymeds.nl fijne producten voor huidverzorging.

Of er sprake is van een onrustige huid, een droge of juist vette huid, tegenwoordig is voor elk type huid een geschikt verzorgingsproduct beschikbaar. Voor een goede gezichtsverzorging hoef je niet perse naar een schoonheidssalon; er zijn genoeg producten te koop die je zelf in je eigen badkamer kunt gebruiken. Dat neemt niet weg dat je jezelf natuurlijk zo af en toe best op een schoonheidsspecialiste mag trakteren!

HUIDPROBLEMEN

Acne, eczeem, rosacea of couperose, pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, littekens

Er zijn verschillende huidproblemen, zoals acne, eczeem, rosacea of couperose die jouw leven kunnen teisteren. Je wilt niets liever dan jouw huidaandoening verhelpen of verminderen. Weg met die puisten of rode vlekken in het gezicht. Je wilt verlichting van die jeukende huid. Eczeem moet zo goed mogelijk onder controle zijn. Jouw droge huid moet soepel en in goede conditie zijn. Een goede basis huidverzorging is dan ook van groot belang om huidproblemen onder controle te houden!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »