Merken

Toon alle Less

Leeftijd

Toon alle Less

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Per behoefte (gezondheid)

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Toon alle Less

Leeftijd

Toon alle Less

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Per behoefte (gezondheid)

Prijs instellen

to
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Basis Huidverzorging van het lichaam

Bij droge huid, eczeem of psoriasis

Als je last hebt van eczeem of psoriasis op het lichaam, is het van groot belang dat je met een basis huidverzorging de (droge) huid voedt en beschermt. Basiscrèmes of -zalven ondersteunen het herstellende vermogen van de huid, waardoor deze beter bestand is tegen invloeden van buitenaf zoals weersinvloeden, water, zeep en wasmiddelen. Door regelmatig (royaal) te smeren verbeter je de conditie van je huid en zal je de klachten van eczeem of psoriasis beter onder controle kunnen houden.

Vrij van, hypoallergeen, veilig?

In cosmetica zitten vaak hulpstoffen zoals geurstoffen en kleurstoffen die bijdragen aan het uiterlijk en de geur van de crème. Juist deze stoffen kunnen irritatie of allergische reacties veroorzaken. Door een zorgvuldige selectie van ingrediënten bevatten basiscrèmes ingrediënten die ook geschikt zijn voor de kwetsbare en gevoelige huid.


Selecteren van een juiste basiscrème

De vetten en oliën in een basiscrème zorgen voor een beschermend laagje, waardoor de huid minder kwetsbaar is voor invloeden van buitenaf. Het helpt uitdroging voorkomen en het ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

Basiscrèmes met een hoger vetgehalte worden geadviseerd bij de drogere huidtypes.
Basiscrèmes met een hoger watergehalte zijn geschikt voor vette of gebalanceerde huidtypes.

Elke basiscrème is ontwikkeld voor specifieke huidtypes om maximaal comfort te bieden. De basiscrèmes zijn zeer goed smeerbaar en kunnen zowel overdag als ’s nachts worden toegepast. Je mag zelf bepalen hoe vaak je smeert.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »