Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Prijs instellen

to

Concealer

Een concealer is een handige tool om (kleine) oneffenheden van de huid (bijvoorbeeld puistjes, vlekjes) of donkere kringen te camoufleren. Een concealer is meestal sterker gekleurd dan een foundation en wordt voor kleinere huidoppervlakken gebruikt.

Voor elke huidtype is een geschikte concealer. Een concealer is in verschillende vormen en kleuren verkrijgbaar. In een stift, in een vloeibare of poedervorm. Sommige kleuren bootsen de huidskleur na (te gebruiken bij puistjes en andere oneffenheden), terwijl andere kleuren juist contrasteren met de oneffenheid die ze proberen te verbergen. Een groene concealer bestrijdt rode vlekjes, roze bestrijdt donkere kringen, en geel of oranje bestrijden blauwe plekken.

De concealer is vanwege zijn kleine formaat ook ideaal om onderweg mee te nemen. Het wordt vaak voor de foundation aangebracht, maar kan ook alleen gebruikt worden. Zet kleine stipjes op het gezicht en vermeng de concealer met een kloppende beweging van de vinger of een kwastje in de huid/op de oneffenheid.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »