Merken

Toon alle Less

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

Max
Categorieën

Merken

Toon alle Less

Leeftijd

Huidtype

Productsoort

Per behoefte (beauty)

Toon alle Less

Prijs instellen

to
Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Foundation

Een foundation zorgt voor een egale en stralende huid. Hydratatie en bescherming tegen bijvoorbeeld de zon zijn eveneens belangrijke kenmerken van een goede foundation. Foundation kan de basis vormen voor andere soorten make-up, maar kan er ook voor zorgen dat de huid een andere kleur krijgt, bijvoorbeeld lichter of donkerder.

Foundation is in verschillende vormen beschikbaar, op water- of oliebasis, in vloeibare vorm (meest gangbaar), in mousse of in poedervorm. Voor elk huidtype is er een geschikte foundation.

Het aanbrengen van een foundation is niet moeilijk: gebruik een kwastje, sponsje of de vingers. Zorg dat het gezicht goed gereinigd is en breng eventueel eerst de dagcrème aan of een concealer. Verdeel de foundation gelijkmatig over de huid en laat het intrekken.
Na het aanbrengen van een foundation, met een speciaal sponsje of met de vingers, moet de foundation zich eerst aanpassen aan de warmte van het gezicht en mengen met eventueel zweet. Hierdoor is het eindresultaat niet meteen zichtbaar.

Een foundation is een vettige substantie. Om een ongewenste glanzende huid tegen te gaan kan een poeder worden gebruikt om een matterend effect te krijgen. Met een rouge of een blush kunnen de jukbeenderen geaccentueerd worden en verkrijgt het gezicht een gezonde uitstraling.

Het is belangrijk om foundation, en dat geldt eigenlijk voor alle make-up, voor het slapen gaan te verwijderen. Dit om te voorkomen dat poriën vervuild en verstopt raken. Zeker bij een gevoelige huid!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »