Geen producten gevonden... Ga verder met winkelen

Gladskin | Revolutionair bij huidproblemen zoals acne, eczeem, rosacea


WAT MAAKT DE PRODUCTEN VAN GLADSKIN ZO BIJZONDER?

Op onze huid bevinden zich goede en slechte bacteriën. Er bestaat een balans tussen deze bacteriën. Veel mensen met huidproblemen, zoals acne, eczeem of rosacea, zijn echter drager van de slechte bacterie Staphylococcus aureus (S. aureus) bacterie op de huid. Als de huidbarrière verstoord raakt, bijvoorbeeld door verlaging van de weerstand of door een droge huid (uitdroging), kan de S. aureus bacterie voor een hoop narigheid zorgen. Denk aan: rode, jeukende huid, een branderig of stekend gevoel, kleine pukkeltjes, puistjes of bultjes. De producten van Gladskin hebben een effectief wapen in petto om de S. areus bacterie te bestrijden, namelijk Staphefekt™.

Winnaar meest impactvolle innovatie Europa 2018   


WAT IS STAPHEFEKT™?

Het werkzame bestanddeel van Gladskin producten bij huidproblemen is de endolysine Staphefekt™. Een endolysine is een antibacterieel enzym met een specifiek doel, namelijk het doden van een enkele ongewenste bacteriesoort. De goede bacteriën blijven dus intact. Staphefekt™ bestrijdt gericht de S. aureus door aan te grijpen op bepaalde delen van zijn celwand. Hierdoor heeft resistentie geen kans, zoals je wel hebt bij antibiotica.

GEVEN DE PRODUCTEN VAN GLADSKIN BIJWERKINGEN?

Veel middelen die bij huidproblemen worden gebruikt, zoals corticosteroiden of antibiotica, hebben ongewenste bijwerkingen of werken intolerantie of resistentie in de hand. Het is uit wetenschappelijk onderzoek gebleken dat dit niet het geval is bij Staphefekt™. Dat maakt dat de producten van Gladskin veilig en langdurig te gebruiken zijn, zonder kans op resistentie voor de bacterie S. aureus. Zelfs jonge kinderen kunnen de producten van Gladskin gebruiken.

HOE SNEL ZIE IK EFFECT VAN DE PRODUCTEN VAN GLADSKIN?

Al binnen minuten, of zelfs seconden, wordt de S. aureus bacterie door Staphefekt™ aan de oppervlakte gedood. Sommige gebruikers hebben meteen profijt, maar eigenlijk kan je pas na twee maanden echt iets zeggen over het uiteindelijke resultaat. Gezien de vele reviews van gebruikers op de website van gladskin.com is het zeker het proberen waard om door te zetten.

GLADSKIN ERVARINGEN

Mocht je meer reviews willen lezen van Gladskin gebruikers, klik dan hier.

HEEL FIJN VOOR DE PROBLEEMHUID

Gladskin producten zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid en geschikt voor dagelijks gebruik voor iedereen, van jong tot oud. De producten zijn vrij van parabenen, parfum, geurstoffen en alcohol. Ze zijn bovendien hypo-allergeen en pH-neutraal.

GLADSKIN KOPEN?

Bij Beautymeds.nl vindt je een uitgebreid assortiment:

Gladskin voor acne
Gladskin voor eczeem
Gladskin voor rosacea
Gladskin huidirritatie

Gladskin heeft verschillende ondersteunende verzorgingsproducten ontwikkeld die ideaal zijn voor gebruik in combinatie met Gladskin-producten mét Staphefekt. Omdat deze producten vrij zijn van parfum, parabenen, alcohol en zeep zijn deze ideaal voor de verzorging van de gevoelige huid.

Voorbeelden zijn:

Gladskin Daily Care
Gladskin Face Wash

GLADSKIN IN BEELD

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »