Maak kennis met Beautymeds.nl

 
Stel: je hebt een beautybehoefte of een gezondheidsklacht.
Maar wat is nou het juiste en het beste product en hoe moet je het gebruiken?
Zijn er bijwerkingen te verwachten en waar moet je opletten?
Misschien voel je je wel aangesproken.

Juist die zoektocht van veel mensen, en het feit dat het maken van een goede productkeuze nog niet zo gemakkelijk is, zette mij aan tot de oprichting van een unieke webshop waarin ik gezondheid en schoonheid wilde samenbrengen. Een totaalpakket dus. 
 

Onze naam

Het resultaat is Beautymeds.nl. Beauty staat voor schoonheid, meds is de Engelse afkorting voor Medicines = (zelfzorg)geneesmiddelen. Ik wil je als klant een zo overzichtelijk mogelijke webshop aanbieden, met een duidelijke indeling van onderwerpen en sturing in de productkeuze door gebruik te maken van uitgebreide zoekfilters. Met veel nuttige informatie per onderwerp, bijvoorbeeld tips en adviezen, en een korte vermelding van een aantal situaties waarin je beter contact met de huisarts kan opnemen.

Deskundige adviseurs

Ondanks een overzichtelijke en informatieve webshop, met kwalitatief hoogwaardige producten, kan ik me voorstellen dat er (meer) behoefte is aan bepaalde informatie over de producten of (huid)probleem en/of kwaal.
Ik wil je dan ook graag de mogelijkheid bieden om jouw (inhoudelijke) vraag of vragen aan een van de deskundigen van beautymeds.nl te stellen. Zo kan je kiezen voor een apotheker (mijzelf), arts/gynaecoloog, huidtherapeut, schoonheids- of haarspecialist. Alle deskundigen zijn werkzaam in de dagelijkse praktijk en hebben veel ervaring op hun vakgebied.

Kwaliteit

Het aanbod van beautymeds.nl is ruim en gevarieerd. Zowel de luxere cosmetica, zoals Estee Lauder, Shisheido en Yves Saint Laurent, zijn vertegenwoordigd, als ook de cosmetica op natuurlijke basis (bijv. Ahava) en cosmetica geschikt voor vegetariërs of veganisten (bijv. Annemarie Borlind of Lavera). Ook de professionele apotheeklijn van Eucerin en de producten van Gladskin, met name die voor de probleemhuid, behoren tot het assortiment. Voor veel gezondheidsklachten, zoals maag-darmklachten, pijn, vrouwspecifieke klachten zoals zwangerschap, overgang of vaginale schimmel, zijn producten met goede advisering te krijgen. Daarnaast biedt Beautymeds.nl ook vitamines en supplementen, allerlei voeding en flesjes voor de baby of producten voor kinderkwaaltjes zoals hoofdluis of waterpokken.

Ontdek nog zoveel meer in onze webshop!

Ik verwelkom je van harte!

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »